Kan du være både fokuseret og nærværende i dit lederskab?
og forblive i ro og med overblik selv i svære situationer

Mindfulness på arbejdspladsen

Der stilles i dag store krav til den enkelte, og vi skal konstant balancere mellem kvalitet og kvantitet, mellem arbejde og fritid og mellem aktivitet og afslapning.

Det kræver høj selvindsigt og forståelse af menneskelige dynamikker både at håndtere denne balancegang og samtidig opnå det bedst mulige i enhver situation.

At være stærk uden at være sensitiv gælder ikke længere i vores moderne samfund, og det tror vi heller ikke på i NGI Executive.

For den moderne leder er kompetencer som fokus, medfølelse, nærvær, opmærksomhed og evnen til at være i kontakt med sig selv og andre helt nødvendige ingredienser for at kunne skabe resultater.

Gennem mindfulness træner vi vores evne til at se tingene fra et mere neutralt perspektiv. At blive en slags betragter eller vidne til det, der sker lige foran os, som vi jo er en del af.

Når vi bliver i stand til at indtage dette mere neutrale og betragtende perspektiv, bliver vi bedre til at gennemskue, hvad der i virkeligheden er på spil og dermed bedre til at påvirke og afhjælpe tilsyneladende komplekse situationer.

Kort fortalt kan man sige, at vi med mindfulness træner vores evne til at være i det svære med ro og overblik.

Hos NGI Executive har vi udviklet et mindfulness træningsprogram, der er skræddersyet til virksomheder og organisationer.

Vi har gjort det enkelt og ligetil, og vores undervisere har stor erfaring med mindfulness i alle dets aspekter.